TAXATIERAPPORT beuningen

U heeft een NWWI Taxatierapport nodig van uw woning in Beuningen!

Voor een gevalideerde taxatie in Beuningen bent u aan het juiste adres? Bij het zoeken van een geschikte taxateur zult u merken dat het tarief voor een NWWI taxatierapport in Beuningen tussen taxateurs kan verschillen. Bij Taxatiebureau Teunissen weet u zeker dat u een gevalideerd en betrouwbaar taxatierapport ontvangt voor een scherpe en eerlijke prijs. Wij hebben een vast tarief van €595,-. Dit bedrag is inclusief de validatiekosten van het NWWI en inclusief 21% btw. Ook zijn de eventuele kadasterkosten en leges bij de prijs inbegrepen.  

Hoe nu verder?

U kunt uw taxatieopdracht in Beuningen zelf per telefoon of per mail aan ons doorgeven. Of u laat dit eventueel over aan uw hypotheekadviseur. Zodra wij de taxatieopdracht hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag. Wij streven er naar om binnen 24 uur een afspraak in te plannen.  Wij nemen direct contact op met de bewoner of de verkopende makelaar om een afspraak te maken voor de taxatie. Woont u al op het te taxeren adres dan bellen wij U voor het maken van de afspraak voor de taxatie. U hoeft hiervoor niets te regelen. In Beuningen lukt het ons meestal om binnen een aantal werkdagen de woning ook daadwerkelijk te bezoeken.

Wat staat er in mijn NWWI Taxatie Beuningen?

Bij de taxatie van uw woning in Beuningen geven wij een schatting van de marktwaarde. Hierbij kijken wij naar de afmetingen, de ligging en de staat van onderhoud van de woning. Onze taxateur vermeld en beschrijft de volgende punten uitvoerig in het taxatierapport:

De gegevens van het huis | het doel van de taxatie | de waardering en uitgebreide onderbouwing hiervan | de onderhoudsgegevens |  eventuele bijzonderheden | diverse interieur en exterieur foto’s | Kadastrale bevindingen.

Na ons bezoek aan de woning ontvangt u normaliter binnen 1 á 2 werkdagen uw taxatierapport. Wij werken geheel digitaal, u ontvangt de taxatie van uw woning in Beuningen dan ook per mail. In het geval van een hypotheekaanvraag kunt u ons digitale rapport direct doorsturen naar uw hypotheekadviseur. Ons NWWI taxatierapport in Beuningen wordt door elke Nederlandse bank geaccepteerd.

Tarieven

Een gevalideerd NWWI rapport van uw woning in Beuningen heeft u al voor het scherpe tarief van €595,- inclusief btw en kadasterkosten. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden.

U kunt ons taxatierapport gebruiken bij:

Aanvraag hypotheek tbv aankoop woning

Aanvraag hypotheek tbv verbouwing

Waardevaststelling bij echtscheiding

Waardevaststelling bij overlijden

Aankoop- / of verkoopbeslissing

Professionele opdrachtgevers

Winkelmandje